Черкаські правоохоронці влаштували для дітей свято

Черкаські правоохоронці влаштували для дітей свято

Цікаві конкурси, захопливі ігри, танці, музика, смаколики, призи, веселі ведучі та гарна природа — все це чекало на маленьких черкасців у День захисту дітей.

Правоохоронці Черкащини вирішили креативно привітати малечу. Тому святковий захід організувати на території одного з дитячих таборів, повідомляють у пресслужбі поліції Черкаської області.

Свято на березі Дніпра урочисто відкрили заступник начальника обласного Главку Олександр Резцов, начальник управління кадрового забезпечення Іван Давиденко та голова профспілки Валерій Недопас.

Після щирих привітань поліцейських, дітлахи потрапили у вир справжнього казкового свята, яке їм організували професійні аніматори. Веселі конкурси, подарунки, командні ігри та танці тривали без зупину.

У перервах між конкурсами діти могли ознайомитися зі стрілецькою зброєю, яка знаходиться на озброєнні Батальйону поліції особливого призначення.

Зазвичай суворі й небагатослівні спецпризначенці, в цей святковий та сонячний день, з радістю розповідали малечі про зброю. У кожного була можливість приміряти тактичне спорядження та ”озброїтися”.

Поліцейські-кінологи також приготували сюрприз. Вихованці кінологічного центру Заграва та Титан, давні улюбленці дітей, виконували різні команди та веселили присутніх.

 

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x