Брав гроші за амуніцію, а витрачав на потреби: в області затримали шахрая (ВІДЕО)

Брав гроші за амуніцію, а витрачав на потреби: в області затримали шахрая (ВІДЕО)

Працівники управління карного розшуку спільно з поліцейськими Черкаського районного управління поліції ГУНП в Черкаській області викрили шахрая, який брав гроші за військову амуніцію і витрачав їх на власні потреби. За фактом шахрайства правоохоронці відкрили кримінальне провадження. Про це інформують у пресслужбі поліції Черкаської області.

 

Найрозповсюдженішими схемами шахрайства в умовах воєнного стану є псевдоблагодійність, пропозиції з оренди неіснуючого житла, фейкові пасажирські перевезення, продаж неіснуючих товарів та блокування банківських карток.

Так правоохоронці викрили зловмисника, який вирішив «заробити» на війні. Ним виявився 31-річний житель Черкаського району. Фігурант ошукував громадян у соціальних мережах, які хотіли придбати амуніцію для українських військових. Зловмисник публікував оголошення про продаж військової форми, взуття та інших військових товарів за привабливими цінами. Отримував від потенційних покупців завдаток, та товар не надсилав. Отримані гроші «аферист» витрачав на власні потреби.

 

 

За процесуального керівництва Черкаської окружної прокуратури зловмиснику повідомлено про підозру за ч. ч. 1, 2 ст. 190 (шахрайство) Кримінального кодексу України.

За вчинене чоловіку загрожує до трьох років позбавлення волі.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

1 Коментар
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Степан

Гнида.

1
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x