Поліція затримала золотонісця, якого підозрюють у зґвалтуванні неповнолітньої

Поліція затримала золотонісця, якого підозрюють у зґвалтуванні неповнолітньої

Черкаські правоохоронці затримали чоловіка, якого підозрюють у крадіжці та зґвалтуванні неповнолітньої. Золотонісця, який обікрав знайомого, а згодом заманив і зґвалтував неповнолітню затримали правоохоронці. Зловмиснику вже повідомили про підозру та обрали запобіжний захід. Про це повідомляють у пресслужбі поліції Черкаської області.

 

Подія трапилася 28 травня в одному із сіл Золотоніського району. Безробітній 42-річний місцевий житель проник до домоволодіння свого знайомого та викрав у нього мобільний телефон. Після вчиненого одного кримінального правопорушення чоловік скоїв ще один злочин. Він вночі заманив до себе додому 13-річну дівчину та зґвалтував її.

Зловмисника, який раніше вже був судимий за аналогічні злочини, затримали золотоніські правоохоронці.

 

За процесуального керівництва місцевої прокуратури затриманому повідомили про підозру у вчиненні кримінального правопорушення за частиною 4 статті 152 (Зґвалтування) та частиною 4 статті 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України.

 

Наразі правопорушнику обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. За вчинене йому загрожує  позбавлення волі на строк до п’ятнадцяти років.

 

Читайте нас у телеграмі – Черкаські новини#Нова Доба

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x