У суботу в області трапилася низка ДТП із пішоходами, мотоциклістами та велосипедистами

У суботу в області трапилася низка ДТП із пішоходами, мотоциклістами та велосипедистами

В Умані під колеса автівки на переході втрапила жінка. Сталося це вчора на вулиці Інтернаціональній близько 10 години ранку. Повідомили, що вона перебуває без свідомості. Пацієнтку доправили до Уманської міської лікарні. Попередньо у неї виявили закриту черепно-мозкову травму, перелом ребер, забій спини та тазу. Про це повідомляють у пресслужбі Обласного центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф.

 

Близько 13 години на виїзді зі Звенигородки на об’їзній дорозі під колеса авто втрапив велосипедист. У 13-річного хлопчика були численні рани та садна голови. Пацієнта доправили до Звенигородської ЦРЛ.

 

О 14:05 на виїзді з Червоної Слободи під колеса автомобіля знову втрапила дитина. Повідомили, що дівчинка перебуває в шоковому стані. Медики екстренки надавали допомогу 10-річній пацієнтці і доправили її до Черкаської обласної дитячої лікарні. Попередньо у неї виявили забої спини та тазу, коліна, а також множинні поверхневі травми живота та спини.

 

Близько 16 години у Каневі на вулиці Золотоніській перекинувся мотоцикліст. Чоловіку 32-ох років надали допомогу на місці події. Опісля доправили його до Канівської ЦРЛ. Попередньо у нього виявили закриту черепно-мозкову травму, струс головного мозку, перелом кісток носа та забої.

 

О 20:35 надійшов виклик, що у Черкасах на перехресті вулиць Кобзарської та Амброса під колеса велосипедиста втрапила 10-річна дитина. Але, як виявилось, двоє друзів їхали на велосипедах і, зупинившись, бешкетували. Один впав на велосипед іншого. Фахівці швидкої надали допомогу пацієнту, у якого були подряпини та садна.

 

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x