Поліцейські викрили звенигородчан, які вирощували та збували наркотики

Поліцейські викрили звенигородчан, які вирощували та збували наркотики

Звенигородчани вирощували та збували наркотики. Їх викрили правоохоронці. Наразі слідчими відкриті кримінальні провадження. Про це повідомляють у пресслужбі поліції Черкаської області.

 

Перший випадок працівники карного розшуку Звенигородського районного відділу поліції задокументували на Катеринопільщині. 40-річний місцевий житель продавав особливо небезпечний наркотик із «рук в руки». Його правоохоронці затримали під час збуту. Зараз зловмисник перебуває під вартою.

 

Слідчими відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 307 Кримінального Кодексу України (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів). Порушнику загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від чотирьох до восьми років

 

Другий факт правоохоронці задокументували у Звенигородці. Місцевий житель вирощував наркотичні речовини у дворі домоволодіння. Під час обшуку слідчі виявили та вилучили три пакети, ймовірно з канабісом та більше ніж 70 кущів рослин коноплі.

 

Відносно 28-річного звенигородчанина відкрили кримінальне провадження за ч. 2 ст. 307 Кримінального Кодексу України

 

Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі від шести до десяти років.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x