У черкаському театрі роблять ремонт і готують нові вистави

У черкаському театрі роблять ремонт і готують нові вистави

Про перебіг ремонту в театрі сьогодні журналістам розповів директор Черкаського музично-драматичного театру імені Т. Г. Шевченка театру Петро Ластівка. За його словами, у храмі Мельпомени ставлять ліси на сцені та в оркестровій ямі. Незабаром почнуть внутрішні роботи.

– Дай Боже, що все буде гаразд, каже Петро Ластівка. – Я покладаю надії на жовтень. Дуже хочеться грати на відремонтованій сцені, заробляти гроші і їздити на гастролі.

Петро Ластівка каже, що сприятиме тому, аби Черкаський театр стояв із гордо піднятою головою, щоб розвивати театральне мистецтво у Черкасах.

Оновлюється у театрі не лише будівля, але й репертуар. Обіцяють нову сучасну французьку комедію про жінок, які з\’їдають чоловіків, а також виставу про депутатів. Обов\’язково показуватимуть українську класику, повною мірою хочуть втілити зарубіжні класичні твори. Обіцяють також оперетту і мюзикл. «Це все буде, дайте лише час!» – говорить Петро Ластівка.

Нагадаємо, вже за кілька днів Черкаський драматичний театр імені Т. Г. Шевченка у рідних стінах презентує містянам дві нові вистави – «Наталка-Полтавка» та «Продавець дощу».

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x