На річницю перемоги над нацизмом черкасці вчилися танцювати польку і пасадобль

На річницю перемоги над нацизмом черкасці вчилися танцювати польку і пасадобль

Фронтові мелодїі і танці в стилі ретро. У рамках проведення пам’ятних заходів із нагоди 72-ої річниці перемоги над нацизмом у Другій світовій війні в Черкасах, у сквері за обласним Будинком рад відбувся мистецько-патріотичний проект «Кружляє весна 45-ого року». Тут для відвідувачів лунали виступи місцевих творчих колективів, працювала виставка «Портрет мого дідуся», а ще охочі могли зіграти в шахи чи станцювати. Про це «Нова Доба» дізналася від прес-служби Черкаської міськради.

Цього року такий арт-проект проводять удруге. Відкрили захід танцем у виконанні кадетів та паняночок 9-ої гімназії. Після чого до присутніх звернувся міський голова Анатолій Бондаренко. Він, зокрема, висловив побажання, аби над українцями врешті панувало тільки мирне небо.
На річницю перемоги над нацизмом черкасці вчилися танцювати польку і пасадобль
Однією з родзинок проекту стали танцювальні майстер-класи просто неба. Тут навчали рухам популярного пасодоблю «Ріо рита», українському народному танцю «карапет», а ще – разом із професійними тренерами всі охочі спробували станцювати польку, вальс і танго. Усе це відбувалося під звучання муніципального духового оркестру.

За задумом, організатори намагалися відтворити піднесений настрій після оголошення перемоги у травні 1945-ого року.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x