У Черкасах проведуть благодійний концерт задля збору коштів для ЗСУ

У Черкасах проведуть благодійний концерт задля збору коштів для ЗСУ

У п’ятницю, 10 червня, о 19:00 у Черкаському ТРЦ Pioneer, -1 поверх проведуть благодійний джаз-концерт. Мета проєкту − збір коштів на потреби окремого полку спеціального призначення АЗОВ. Захід планували провести 20 травня, проте перенесли на червень, про це повідомляють організатори заходу.

 

Музикант та продюсер Саша Чемеров вперше зіграє джазову програму року на концертах в Черкасах і Києві. Проект Sasha Chemerov  Jazz Quintet створили цієї весни у Львові, до нього долучились музиканти з різних міст України, які під час війни стали вимушеними переселенцями, як і сам Чемеров.

Ідея, щоб Чемеров зазвучав у джазі, належить львівському контрабасисту Сергію Федорчуку, який  під час війни створив Арт Фронт України й долучає музикантів із усієї країни до нових музичних проєктів. Створює музикантам можливість волонтерити за спеціальністю − грати концерти й збирати кошти для ЗСУ.

Саме такий концерт відбудеться 10 червня о 19:00  в Черкасах на мінус першому поверсі ТРЦ  Pioneer, який є бомбосховищем.  Тобто концерт безпечний − у разі повітряної тривоги глядачі захищені. Співорганізатори в Черкасах − ГайдаFest.

 

Технічні підрядники проекту – Iqtech.

 

Склад Sasha Chemerov  Jazz Quintet:

Саша Чемеров – вокал (Чернігів)
Сергій Федорчук – контрабас (Львів)
Тарас Кушнірук – гітара (Львів)
Яків Цвєтінський – труба (Дніпро)
Влад Грудніцький – фортепіано (Дніпро)
Вадим Самосюк – ударні (Маріуполь)

 

Саша Чемеров розпочав сольну кар’єру під своїм ім’ям весною 2021 року, за цей період артист встиг випустити чотири сингла, два з яких є спільні пісні з гуртом «Бумбокс», Женею Галичем та Христиною Соловій. Це новий етап музичної творчості у кар’єрі музиканта, тепер уже як поп виконавця з вкрапленням таких жанрів як джаз, хіп хоп, соул. Якщо охарактеризувати це одним словом − український інтелігентний поп.
Саша Чемеров також є засновником каліфорнійського рок гурту The Gitas, а в минулому усім відомий як засновник українського рок гурту «Димна Суміш».

 

Лінки для донатів:
https://tinyurl.com/JAZZ-PRIVATBANK
https://send.monobank.ua/jar/F6hAjTrXv

 

Квитки:
https://concert.ua/uk/booking/sasha-chemerov-cherkasy/

 

Читайте нас у телеграмі – Черкаські новини#Нова Доба

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x