У черкащанки вдома знайшли наркотики

У черкащанки вдома знайшли наркотики

У Черкасах за результатами оперативної закупки наркотичних засобів співробітники управління боротьби з наркозлочинністю та поліцейські Черкаського районного управління поліції ГУНП в Черкаській області затримали 26-річну місцеву жительку. Про це повідомляють у пресслужбі поліції Черкаської області. 

 

Правоохоронці в межах відкритого кримінального провадження провели санкціонований обшук за місцем проживання фігурантки. Під час обшуку працівники поліції виявили та вилучили близько 5 г порошкоподібної речовини рожевого кольору ймовірно «амфетамін», близько 13 г подрібненої речовини рослинного походження зеленого кольору ймовірно «канабіс», 2 пігулки ймовірно «екстазі», грошові кошти з написом «ЗБУТ» в сумі 300 грн, грошові кошти в сумі 1 640 грн, зіп-пакети та електронні ваги.

 

 

Речові докази вилучили та направили на проведення відповідних експертиз. Правопорушницю затримали в порядку статті 208 КПК України.

 

Наразі, за процесуального керівництва Черкаської окружної прокуратури, фігурантці оголошено про підозру у вчиненні злочину передбаченого частиною 2 статті 307 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання з метою збуту, а також незаконний збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) та обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

 

 

Правопорушниці загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від шести до десяти років з конфіскацією майна.

 

Читайте нас у телеграмі – Черкаські новини#Нова Доба

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x