На Золотоніщині заборонили продаж алкоголю до кінця воєнного стану

На Золотоніщині заборонили продаж алкоголю до кінця воєнного стану

Із 6 червня й до кінця дії воєнного стану на території Золотоніського району не продаватимуть алкогольні напої. Про таке рішення повідомила очільниця Золотоніської РВА Ірина Тернова.

 

«Повний «сухий закон» на Золотоніщині тривав до 21 березня, але задля забезпечення стабільної роботи підприємств галузі та збільшення надходжень до бюджету головою обласної військової адміністрації було ухвалене рішення про скасування повної заборони і алкоголь продавали з 8.00 до 20.00. Водночас діяла заборона на продаж спиртного військовослужбовцям. Але, як показала практика й статистика, наслідками такого послаблення маємо збільшення злочинів та правопорушень, що вчиняються громадянами у стані алкогольного сп’яніння.

Зважаючи на це обговорили питання продажу алкоголю та ситуацію в районі з правоохоронцями, представниками органів місцевого самоврядування, силовиками, медиками, командирами військових частин, територіальної оборони та військової служби правопорядку. Одноголосно було ухвалено рішення про повну заборону продажу алкоголю на території Золотоніського району на період дії воєнного стану», − зазначила Тернова.

 

Виконання цього наказу контролюватимуть правоохоронці спільно з представниками військової служби правопорядку, триватимуть рейди і перевірки.

 

Читайте нас у телеграмі – Черкаські новини#Нова Доба

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x