Геннадій Бобов привітав ветеранів

Геннадій Бобов привітав ветеранів

Напередодні 9 Травня в 6 районах Черкаської області, які входять до 196 виборчого округу, за гарною традицією пройшли пленуми ветеранських організацій. Заходи стали можливими завдяки сприянню народного депутата Геннадія Бобова. Він укотре допоміг районним ветеранським організаціям організувати зустрічі в комфортних умовах.
Із кожним роком все менше ветеранів мають змогу взяти участь у подібних заходах. Тож їхні живі спогади є неоціненним скарбом для нащадків. Донести історичну правду до наступних поколінь – основне завдання сьогодні. Про це говорилося майже на кожній зустрічі.
«Що менше буде в цей день політики і що більше буде правдивих, людяних спогадів – то краще для всіх. Немає нічого гіршого, ніж перекручувати історію, спотворювати істину, зневажати подвиг чи відверто глузувати над тими, хто пройшов через справжнє пекло, даючи нам змогу жити сьогодні. – говорить Геннадій Бобов. – Напевно, у кожного з нас є свої сімейні історії про ту страшну війну. Тож згадаймо всіх, хто на своїх плечах виніс тягар найстрашнішої війни за всю історію людства, щиро подякуймо їм і перекажімо нащадкам правду, неспотворену політикою. Ми не повинні забути. Цей жах не має повторитися. Це основне завдання. Дякуємо вам, ветерани, за великий і незабутній Подвиг!»

Кожна з районних організацій отримала подарунки. Корсунь-Шевченківська – необхідну техніку у приміщення; Городищенська – жорсткий диск на якому зберігатимуться записи спогадів ветеранів; Шполянська – LCD-телевізор для перегляду історичних записів; Катеринопільська – необхідні меблі у приміщення організації; Тальнівська – ноутбук; Канівська – 3 столи-вітрини для музею ветеранів.
У ветеранських організаціях допомогу зустріли із вдячністю.

«Дай, Боже, здоров’я людині, яка дбає про нас, літніх. У такий скрутний час не залишає наодинці з проблемами. Нашому району пощастило з депутатом, саме таких людей хотілося б бачити у Верховній Раді. Адже всім відомо, скільки добрих справ він зробив у районі та місті. Під постійною опікою депутата ветерани і діти, ФАПи і лікарні, школи і дитячі установи, громадські організації. Тож нехай не зміліє душа такої щедрої людини. Дякуємо за Вашу людяність, за готовність допомагати. Ви даруєте нам не просто матеріальні цінності, а радість, розуміння своєї потрібності. Довгих Вам літ, благополуччя, злагоди, миру, невичерпної творчої енергії, міцного здоров’я і успіхів у роботі та в усіх починаннях на благо нашої України» – наголошує голова Корсунь-Шевченківської районної організації ветеранів України Тамара Степанівна Компанієць.

«Від імені ветеранів Канівщини ми висловлюємо велику подяку Вам за надання коштів на придбання експозиційних вітрин. Ваша постійна допомога є свідченням Вашого небайдужого ставлення до ветеранів, які ціною власного життя здобували Перемогу над фашизмом. Ми дуже раді, що маємо такого депутата, готового завжди прийти на допомогу. Від усього серця бажаємо Вам здоров’я, злагоди, душевного спокою та достатку» – йдеться у подячному листі Канівської районної організації ветеранів України.
«Щира вдячність Вам, Геннадію Борисовичу, за комп’ютер, відеокамеру, зовнішній жорсткий диск для комп’ютера. За все, що ви для нас робите, за те, що сприяєте якісному поліпшенню роботи ветеранських організацій нашого району» – каже голова Городищенської районної організації ветеранів Сергій Каюкін.

Слова подяки на адресу народного депутата надійшли і з Катеринополя. «Районна організація ветеранів щиро дякує Вам за те, що Ви постійно відкликаєтесь на запити ветеранів щодо розв’язання і вирішення їх проблем. Зичимо Вам міцного здоров’я, сімейного благополуччя, успіхів у Вашій нелегкій праці на благо українського народу» – пишуть у листі, який надійшов на адресу нашої редакції.
«Вже стало доброю традицією напередодні 9 Травня проведення за підтримки народного депутата святкових вогників для ветеранів, де вони мають змогу поспілкуватись між собою, згадати свою буремну молодість, поспівати пісень. Особливе схвалення наших ветеранів отримали останні законодавчі ініціативи Геннадія Борисовича Бобова, спрямовані на посилення правової захищеності людей похилого віку, адже сьогодні ця проблема є дуже актуальною. Від імені ветеранів Шполянського району хочу висловити щиру вдячність Геннадію Борисовичу за його системну роботу щодо соціального та правового захисту людей старшого віку та побажати йому успіхів у цій надзвичайно важливій роботі» – говорить голова ради ветеранів Шполянського району Володимир Минович Пустовіт.

Теплі слова висловлюють і ветерани Тальнівського району. «Наша районна рада ветеранів війни та праці в 2017 році також святкувала своє 30-річчя, тому ми поєднали одночасно свято Перемоги з ювілейною датою заснування нашої організації та провели урочисте засідання за участю ветеранів Великої Вітчизняної війни і ветеранів праці. Настільки приємно були вражені і учасники конференції, і запрошені гості з сусідніх Уманського та Маньківського районів, що нас не забуває наш обранець Геннадій Борисович Бобов, який щорічно допомагає нам в організації заходів, придбанні канцелярських товарів, оргтехніки, офісних меблів, – зазначає голова Тальнівської районної ради ветеранів війни та праці Василь Васильович Білозор. – Дякуємо Вам за розуміння, підтримку, людське ставлення, щирість, повагу до ветеранів. Хай Бог Вам дає здоров’я і довгі роки життя, а Ваші справи приносять лише користь на благо нашого народу та нашої держави».

Сергій Лісовський

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x