В обласній стоматполіклініці – новий керівник

В обласній стоматполіклініці – новий керівник

Виконувачем обов’язків головного лікаря КНП Черкаської обласної стоматологічної поліклініки став лікар із багаторічним стажем Ярослав Коваленко.Про це інформують у Черкаській облраді.

 

 

Ярослав Олександрович закінчив Українську медичну стоматологічну академію в Полтаві, стажувався у США, Італії та Німеччині. Він працював в Оршанці, обласній та міській стоматологічних поліклініках, також вів приватну практику.

– Ви знаєте цю людину не один рік. Він – професіонал своєї справи, тож співпрацюйте й допомагайте один одному. А вже після перемоги України в цій війні проведемо повноцінний конкурс на посаду головного лікаря стоматполіклініки, – звернувся до колективу закладу перший заступник голови обласної ради Роман Сущенко.

 

 

Уже колишній керівник Іван Коваленко віддав 46 років обласній стоматполіклініці. Він працює тут фактично з її створення, однак цьогоріч вирішив звільнитися й вийти на заслужений відпочинок.

Роман Сущенко подякував Івану Олексійовичу за роботу і вручив Почесну грамоту Черкаської обласної ради за сумлінну працю, відданість справі та професійну майстерність

 

Читайте нас у телеграмі – Черкаські новини#Нова Доба

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x