У Каневі чоловік намагався продати бойову гранату

У Каневі чоловік намагався продати бойову гранату

Ним виявився місцевий житель, який продав гранату РГД-5 за 1 000 гривень. Правопорушника затримали. Слідчі відкрили кримінальне провадження. Про це інформують у пресслужбі поліції Черкаської області.

 

До працівників відділу поліції № 1 Черкаського районного управління поліції надійшла інформація про чоловіка, який зберігає боєприпас із метою збуту. Під час перевірки інформація підтвердилась.

 

Відкрито кримінальне провадження, в межах якого правоохоронці здійснили контрольовану оперативну закупку та затримали підозрюваного під час отримання ним коштів. Торговцем зброї виявився 26-річний житель Канева. Чоловік продавав боєприпас за 1 000 гривень. Підозрюваного затримано відповідно до статті 208 Кримінального процесуального кодексу України.

 

Речовий доказ вилучили та провели експертизу. Слідчими за цим фактом відкрили кримінальне провадження за частиною 1 статті 263 (Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) Кримінального кодексу України.

 

Наразі за процесуального керівництва місцевої прокуратури фігуранту вже оголошено повідомлення про підозру та вирішується питання про обрання запобіжного заходу. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до семи років. Слідство триває.

 

Читайте нас у телеграмі – Черкаські новини#Нова Доба

 

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x