Корсунські каратисти демонструють чемпіонський рівень

Корсунські каратисти демонструють чемпіонський рівень

Популярним видом єдиноборств кйокушінкаї карате унія у Корсуні-Шевченківському захоплюється все більше молоді. Цьому, безперечно, сприяють спортивні досягнення вихованців дитячо-юнацької спортивної школи, яких тренує майстер спорту України, срібна призерка багатьох чемпіонатів Європи, нещодавня учасниця чемпіонату світу з карате Ксенія Шапошникова.

На початку травня троє вихованців ДЮСШ виступали на чемпіонаті України з ката – технічних прийомів карате, що відбувся в Івано-Франківську. Усі троє завоювали найвищі нагороди: Владислав Крикля – «золото», Олег Данилюк – «срібло», Євгеній Саранча – «бронзу». Ксенія Шапошникова була головним суддею чемпіонату, адже виборола це право шляхом міжнародної атестації.
У кінці квітня корсунські каратисти брали участь у відкритому чемпіонаті Одеської області. Тут мірялися силами 270 спортсменів. І знову наші показали справді чемпіонський рівень підготовки. Даша Уманець завоювала перші місця в обох категоріях змагань – куміте( поєдинки) і ката (технічні прийоми). Владислав Крикля, Вікторія Крат, Богдан Герасименко і Ярослав Берлюта вибороли срібло, а Вероніка Панімаш та Софія Поліщук – бронзові нагороди. Отже, 8 нагород на 12 учасників змагань.

Корсунські каратисти демонструють чемпіонський рівень

− Для наших каратистів участь у змаганнях різного рівня – це величезний спортивний досвід і стимул до зростання, − зауважує Ксенія Шапошникова. − Діти змалку усвідомлюють, що тільки наполегливість і праця над собою допоможуть досягти високих результатів. І не важливо, що ти займаєшся спортом у звичайній провінційній спортивній школі − все залежить від самого спортсмена.
Досягнення юних корсунських борців – це й заслуга їх батьків та спонсорів, які допомагають організовувати поїздки на змагання і цим сприяють утвердженню здорового способу життя молоді.

Людмила Моренко

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x