Черкаська боксерка розгорнула прапор «Азову» на міжнародному турнірі в Угорщині

Черкаська боксерка розгорнула прапор «Азову» на міжнародному турнірі в Угорщині

Черкаська боксерка Діана Петренко розповіла подробиці скандального інциденту, який стався з нею на міжнародному турнірі Bornemissza-2022 в Угорщині, пише ТСН.

 

16-річна українка стала срібною призеркою змагань. Під час церемонії нагородження спортсменка з Черкас розгорнула прапор полку «Азов», який героїчно тримав оборону Маріуполя від російський окупантів. Проте це не сподобалося організаторам турніру, вони негайно попросили Діану його сховати.

 

Як виявилося, боксерка проігнорувала вимоги організаторів та тримала прапор в руках впродовж усієї церемонії нагородження. Про це Діана Петренко розповіла в інтерв’ю Федерації боксу України.

«Я тренуюсь в залі, що носить ім’я Героя України Сергія Амброса, який служив у батальйоні “Азов”. Вийшовши на церемонію нагородження з прапором полку “Азов”, я хотіла вшанувати Сергія Амброса та всіх загиблих захисників України… Організаторам мій вчинок не сподобався, вони двічі просили сховати прапор, але я до них не дослухалась і тримала прапор в руках упродовж усієї церемонії нагородження», − зазначила Діана.

Також Петренко заявила, що медаль присвятила всім захисникам України, серед яких є і члени її родини. Хрещений батько дівчини Сергій Оношенко загинув у боях із російськими окупантами за Гостомель, а її дядько Григорій Федотов зараз воює на фронті.

 

Читайте нас у телеграмі – Черкаські новини#Нова Доба

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x