На Черкащини викрили злочинне угруповання, яке займалося збутом наркотиків

На Черкащини викрили злочинне угруповання, яке займалося збутом наркотиків

Злочинну групу, до якої входило п’ять осіб викрили черкаські правоохоронці. Зловмисники займались виготовленням, зберіганням та збутом наркотичних засобів. За результатами обшуків слідчими відкрито кримінальне провадження. Повідомляють про це в пресслужбі поліції Черкаської області.

 

Завдяки спільній роботі слідчих слідчого управління ГУНП у Черкаській області та оперуповноважених Управління стратегічних розслідувань було виявлено та задокументовано злочинну групу, яка діяла на Черкащині. Зловмисники виготовляли, зберігали та розповсюджували наркотичні засоби. До складу групи входило чотири чоловіки та одна жінка.

 

 

Під час проведення 9 санкціонованих обшуків правоохоронці виявили та вилучили близько 4,5 кг речовини рослинного походження, ймовірно канабіс, 59 рослин роду конопель, 5 г порошкоподібної речовини ймовірно амфетамін, понад 2.5 тис. доларів США, понад 3 тис. євро, близько 171 тис. грн, пістолет, електронні ваги, ємності з рідинами, записники, мобільні телефони та флешкарти.

 

Речові докази вилучені та направленні на експертні дослідження. 40-річну жінку затримали в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України.

 

 

За процесуального керівництва Черкаської окружної прокуратури зловмисниці та 55-річному чоловіку оголошено про підозру у вчинені кримінального правопорушення передбаченого частиною 2 статті 307 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від шести до десяти років з конфіскацією майна.

 

 

Після відповідних слідчих дій та проведення судових експертиз планується оголошення підозри іншим трьом учасникам злочинного угруповання. Слідство триває.

 

 

Читайте нас у телеграмі – Черкаські новини#Нова Доба

 

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x