Чоловік в Умані побив товариша до смерті

Чоловік в Умані побив товариша до смерті

Потерпілий дві доби не звертався ні до поліції, ні до медиків. Від отриманих тяжких тілесних ушкоджень він помер. Травми чоловіку наніс товариш. Зараз слідчі розслідують кримінальне провадження. Про це повідомляють у пресслужбі поліції Черкаської області.

 

Тіло померлого 53-річного жителя села Філіція Уманського району виявили вранці 14 червня. Він лежав на узбіччі вулиці Шевченка. Чоловік мав синці та тілесні ушкодження.

 

На місце події прибула слідчо-оперативна група. Поліцейські одразу почали встановлювати обставини та збирати речові докази. Правоохоронці опитували місцевих, хто востаннє бачив потерпілого та з ким він був.

Під час слідчо-розшукових дій вдалося з’ясувати, що 12 червня чоловіки були у знайомого односельця. Між двома 53-річними товаришами раптово виник конфлікт та бійка. Один із чоловіків завдав іншому ударів руками по тілу, а потім схопив дерев’яний стілець та вдарив ним опонента по голові.

 

Упродовж двох діб потерпілий, маючи важкі травми, не звертався за допомогою до медиків. Ніхто з учасників не повідомляв поліцію про те, що сталося. Від отриманих тяжких тілесних ушкоджень чоловік помер.

 

Особу причетну до злочину поліцейські затримали у порядку статті 208 КПК України та помістили до ізолятора тимчасового тримання.

 

Зараз слідчі розслідують кримінальне провадження за ч. 2 ст. 121 (умисне тяжке тілесне ушкодження, що спричинило смерть потерпілого) Кримінального кодексу України.

 

За погодження Маньківського відділу Уманської окружної прокуратури затриманому повідомили про підозру. Наразі вирішується питання про обрання йому запобіжного заходу.

 

За скоєне підозрюваному загрожує позбавлення волі на строк від семи до десяти років. Досудове розслідування триває.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x