«Кубок Героїв ЗСУ» стартував у Кам’янці

«Кубок Героїв ЗСУ» стартував у Кам’янці

У Кам’янці в суботу стартував благодійний турнір «Кубок Героїв ЗСУ». Про це повідомив у своїх соціальних мережах голова Черкаської ОВА Ігор Табурець.

 

 

Футбол об’єднує – це факт. У суботу він об’єднав довкола потрібної справи: по-перше, популяризації спорту. Це завжди на часі, бо спортивна нація – здорова нація. По-друге, і найголовніше, задля підтримки наших Збройних Сил.

 

 

“Розпочавши війну, ворог хотів, щоб ми боялися. А ми не лише не боїмось і боремось, а й показуємо в усьому свою міць.  Благодійний турнір «Кубок Героїв ЗСУ» ми організували спільно з Обласною асоціацією футболу, а також за підтримки «Благодійного фонду Сергія Притули». Дякую нашим партнерам. Зібрані кошти перетворимо на дрони, тепловізори та інше потрібне для наших воїнів, – зазначив Табурець. – Мені особливо приємно, що турнір стартував із моєї рідної Кам’янщини. Сподіваюсь, що таку спортивно-благодійну ініціативу підхоплять й інші області, де дозволяє безпекова ситуація. Усі змагання зазвичай мають переможця і переможеного. А в нашому випадку переможе Україна!”

РЕКВІЗИТИ ДЛЯ ДОПОМОГИ ТУТ:

https://cutt.ly/PKrgrOP

 

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x