Прийняття безвізу Шполянщина відзначила підняттям прапора ЄС

Прийняття безвізу Шполянщина відзначила підняттям прапора ЄС

11 травня з нагоди ухвалення рішення Ради Міністрів ЄС щодо скасування візових вимог для громадян України у нашому місті піднято прапор Європейського Союзу. Відтепер біля будівлі районної державної адміністрації майорить два прапори – Державний прапор України та Євросоюзу. «Нова Доба» про це дізналася в Шполянській РДА.

В урочистому заході взяли участь представники влади району, працівники бюджетних установ, старшокласники міських шкіл та жителі Шполи.
Звертаючись до присутніх перший заступник голови райдержадміністрації Юрій Козоріз наголосив на значимості цієї історичної події. Адже підняття прапора Європи символізує наше бажання і прагнення жити в справді Європейській державі і разом з усією Європейською спільнотою будувати щасливе майбутнє. Саме про безвізовий режим для українців йшлося цього дня і у виступі вчителя історії міської школи №2 – ліцей Олександра Гончара та ведучих. Також цього дня прапор Євросоюзу з’явився поряд із Державним на території облаштування географічного центру України.

Нагадаємо: 11 травня 2017 року Рада Європейського Союзу ухвалила без обговорення безвізовий режим України з ЄС, а 17 травня у Страсбурзі урочисто підпишуть відповідний законодавчий акт.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x