Кількісний склад виконкому Черкаської міської ради лишився незмінним

Кількісний склад виконкому Черкаської міської ради лишився незмінним

У складі черкаського виконкому планували зміни, зокрема, кількість його представників пропонували скоротити на дві особи.

Відповідний проект рішення депутати розглянули під час позачергового пленарного засідання сесії, яке відбулося 12 травня. Утім, думки місцевих обранців у цьому питанні розійшлися. Тож чисельність виконавчого комітету поки лишилася незмінною. Про це \”Нова Доба\” дізналася в Черкаській міській раді.

Нагадаємо, нині рішенням Черкаської міської ради склад виконкому затверджений у кількості 15 осіб. Дві посади – вакантні.

Попередніх представників – Івана Кієнка та Дмитра Кухарчука – депутати виключили. Тривалий час виконком й працює фактично в кількості з 13 осіб, таку ж і хочуть лишити.

Загалом, як ідеться в проекті рішення, на такий крок ідуть задля оптимізації витрат, необхідних для забезпечення роботи виконкому.

Зрештою, за результатами голосування, проект рішення набрав усього 8 голосів, ще стільки ж депутатів висловилися проти й 13 – утрималися.

Депутат Павло Карась, разом із тим, виступив із пропозицією включити до складу виконкому громадського активіста Артура Чемириса.

Підставою до цього стала нещодавно спрямована до міської ради відповідна петиція. Вона набрала достатню для розгляду кількість голосів.

На це міський голова зауважив, що зініціює це питання для внесення в порядок денний для розгляду на наступній сесії.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x