Юні автомоделісти Черкащини – серед кращих на всеукраїнських змаганнях

Юні автомоделісти Черкащини – серед кращих на всеукраїнських змаганнях

Днями в Одесі проходили Всеукраїнські відкриті змагання на Кубок України з автомодельного спорту серед учнівської молоді (радіокеровані моделі, класи шосейних перегонів).

Всього у заході взяли участь 42 вихованці автомодельних гуртків позашкільних навчальних закладів України. Черкаську область представляли вихованці Комунального закладу «Черкаський обласний центр науково-технічної творчості учнівської молоді Черкаської обласної ради» під керівництвом Олександра Ткаченка та Костянтина Полосухіна. \”Нова Доба\” про це дізналася в Управлінні освіти і науки Черкаської облдержадміністрації.

Змагання з автомодельного спорту (радіокеровані моделі, класи шосейних перегонів) відбулися у таких класах моделей: РЦБ, РЦЕ-10, РЦЕ-12, ДТМ-10.

Учасники змагань з Черкащини продемонстрували високий рівень спортивно-технічної майстерності, теоретичної підготовки, що свідчить про цілеспрямовану роботу керівників гуртків. Під час технічного огляду моделей суддівська колегія відзначила професійність виконання копій автомоделей, їхнє проектування, конструювання, дизайн, матеріалознавство та технології роботи на металообробному устаткуванні.

У командному заліку черкащани посіли друге місце, а в особистому заліку Ткаченко Дініїл та Корсакевич Валентин вибороли для нашої області два перших та одне друге місце.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x