Виставку дитячого малюнка з Черкас показують в Туреччині

Виставку дитячого малюнка з Черкас показують в Туреччині

У мистецькій галереї Ібрамакі міста Кушадаси, що в Туреччині, відкрилася виставка дитячого малюнка «Війна очима дітей: біль та надія», інформують у пресслужбі Черкаської міської ради. Захід організувала мерія міста в межах програми підтримки міст-побратимів Кушадаси та Черкаси.

 

На виставці представили творчі роботи дітей, які разом із родинами тікали від жахіть війни й приїхали до Черкас. У перші години перебування в Гуманітарному центрі Черкаської міської ради вони малювали те, що пережили і те, про що мріють. Уперше їхні малюнки було представлено у Мистецькій галереї Черкас, а невдовзі з ініціативи Гуманітарного центру та за підтримки міського голови Анатолія Бондаренка роботи почали демонструвати у різних містах України й за кордоном.

 

Відкриваючи виставку в Туреччині, Олена Бургач, лідерка української громади Кушадаси та член громадського меджлісу міста, подякувала керівництву та містянам за підтримку й співпрацю. У відкритті взяли участь представники міської влади, громадські діячі, митці, місцеві жителі, а також українці, які постійно живуть в Кушадаси й ті, які нещодавно приїхали сюди через війну.

 

Відеоролики про Черкаський Гуманітарний центр з виступом нашого міського голови Анатолія Бондаренка демонструвалися в залі та на екранах міста.

 

Читайте нас у телеграмі – Черкаські новини#Нова Доба

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x