У Черкасах попрощалися із «Істориком»

У Черкасах попрощалися із «Істориком»

Сьогодні Черкаси попрощалися із 25-річним Павлом Наконечним, який загинув у війні з російськими окупантами. Про це написав у своєму фейсбуці міський голова Черкас Анатолій Бондаренко.

 

«Не стало Людини з великої літери. Павло Наконечний із позивним «Історик» – ідейний натхненник молодіжної організації «Поклик Яру», яка займалася вихованням свідомої, відповідальної та патріотичної молоді, популяризувала спадщину отаманів Холодного Яру. Він об’єднував людей навколо культурних і духовних цінностей. Від перших днів повномасштабної, відвертої війни росії проти України зі зброєю в руках став на захист рідної держави та українців. Без сумнівів та вагань.

Він був прикладом для своїх друзів і однодумців: прикладом честі, рішучості та надійності. Він був найкращим сином для своїх батьків: люблячим та уважним. Його загибель – це болюча й невимовна втрата для всієї черкаської громади. Ми всі в боргу перед нашими відважними захисниками й вдячні їм за життя. Щирі співчуття рідним та близьким, сил та терпіння вам пережити цей біль», − йдеться у дописі.

 

Павло народився у Черкасах. Закінчив історичний факультет Національного педагогічного університету ім. Михайла Драгоманова у Києві. Працював учителем історії у школі. Упродовж багатьох років займався національно-патріотичним вихованням молоді. У 2020 році заснував власну громадську організацію «Поклик Яру», де протягом року проводив літні дитячі табори та патріотичні заходи.

 

Читайте нас у телеграмі – Черкаські новини#Нова Доба

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x