Брав передоплату і не виходив на зв’язок: на Золотоніщині викрили шахрая

Брав передоплату і не виходив на зв’язок: на Золотоніщині викрили шахрая

Фігурант у месенджері пропонував платні послуги з перевезення громадян через державний кордон України, а отримавши передплату – зловмисник зникав. Поліція розслідує кримінальне провадження. Повідомляють про це в пресслужбі поліції Черкаської області.

 

Шахрайську схему організував 22-річний житель села Красенівка, що на Золотоніщині. Чоловік адміністрував канали у месенджері, які використовував для заволодіння грошима громадян. Зловмисник пропонував послуги з надання пасажирських перевезень через державний кордон в будь-якій точці України.

 

 

Як тільки клієнти здійснювали передплату, зловмисник більше не виходив на зв’язок. Правоохоронці провели обшук за місцем мешкання чоловіка, в ході якого було вилучено мобільні телефони, банківські картки та ноутбук.

 

За процесуального керівництва місцевої прокуратури фігуранту оголосили про підозру у вчиненні кримінального правопорушення за ч. 2 ст. 190 (Шахрайство) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до трьох років. Слідство триває.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x