Катеринопільчани провели в останню путь земляка

Катеринопільчани провели в останню путь земляка

22 червня Катеринопільщина попрощалась із Олександром Дяченком, який 18 червня поліг від рук російських окупантів на Донеччині. Про це повідомляють на сайті «Вісті Черкащини».

 

Олександр Дяченко 1985-го року народження, захищав рідну землю в складі окремої механізованої бригади імені Чорних Запорожців, в якій працював водієм мінометної батареї. Прощання з Героєм відбулись у селі Сухій Калигірці Мокрокалигірської громади, де він народився та проживав.

 

 

Із болем згадують полеглого воїна земляки.

«Спокійний, добрий, веселий… Олександр був світлим та чуйним, з ним було цікаво розмовляти, він ніколи не обманював, він ніколи не сердився… Щирий, привітний», – ділиться спогадами однокласниця Яна.

«Дуже боляче усвідомлювати, що молоде життя обірвалось в розквіті сил. Скільки доброго і світлого могло бути в нього попереду, але він віддав його, обороняючи Батьківщину і всіх нас. Однак смерть не зможе зруйнувати те, що залишив після себе Олександр – це світлу пам’ять про себе. Висловлюю глибоке співчуття його родині – матері Надії, дружині Каріні, дітям, усім рідним та близьким. Ніякі слова не зможуть передати біль втрати. Скорбота – безкінечна. Горе – безмірне», – зауважує односельчанка Ніна Бабушко.

Подібні публікації

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x