Уманчанин викрав кабель інтернету й намагався його продати

Уманчанин викрав кабель інтернету й намагався його продати

Уманчанин викрав 200 метрів кабелю інтернету та телебачення і намагався його перепродати. Крадіжку зафіксувала камера відеоспостереження. Зараз слідчі розслідують кримінальне провадження, повідомляють у пресслужбі поліції Черкаської області.

 

Чоловіка, який зрізав кабель на вулиці Енергетичній в Умані, зафіксувала камера відеоспостереження. Помітивши крадіжку працівник однієї з  інформаційно-комунікаційної мережі міста одразу повідомив до поліції. Працівники кримінальної поліції спільно з працівниками Управління внутрішньої безпеки у Черкаській області провели оперативно-розшукові заходи. Чоловіка, який здійснив правопорушення викрили.

 

Ним виявився 40-річний, вже судимий, уманчанин. У скоєному він зізнався. Чоловік пояснив правоохоронцям, що викрав майно для подальшої реалізації. Загальна сума завданих збитків становить понад 15 тисяч гривень. Дії чоловіка кваліфікували за ч. 4 ст. 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. За скоєне йому загрожує до восьми років позбавлення волі.

 

Наразі за процесуального керівництва Уманської окружної прокуратури вирішується питання щодо оголошення правопорушнику про підозру. Слідство триває.

 

Читайте нас у телеграмі – Черкаські новини#Нова Доба

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x