На Черкащині змагалися спортивні команди учнів професійно-технічних навчальних закладів

На Черкащині змагалися спортивні команди учнів професійно-технічних навчальних закладів

Обласний етап Всеукраїнських спортивних ігор серед учнів професійно-технічних навчальних закладів «Козацька наснага» пройшов 12 травня на базі державного навчального закладу «Черкаський професійний ліцей» за участі 14 команд (120 осіб). Про це «Нова Доба» дізналася з сайту «Чемпіон».

У програмі «Козацької наснаги» козаки профтехосвіти змагалися з таких видів програми: армспорт, піднімання гирь, підтягування у висоту, перетягування каната, підніманні козака, боротьба на пасках, метання довбні та естафета.

Урочисто та показово відбувся конкурс-презентація команд «Козацькому роду нема переводу», в якому взяли участь 11 команд. Козаки були вбрані в національний козацький одяг та представили глядачам командну символіку та пісню.

За підсумками спортивних ігор місця розподілились наступним чином:
І місце – ДНЗ «Черкаський професійний ліцей»,
ІІ місце – ДНЗ «Черкаський професійний автодорожній ліцей»,
ІІІ місце – ДНЗ «Городищенський професійний ліцей»

Чемпіони та призери змагань були нагороджені командними кубками, особистими медалями та дипломами відповідних ступенів управління освіти і науки Черкаської облдержадміністрації.

По закінченні змагань учасників чекала козацька каша – куліш.

Організатори змагань: Черкаське обласне відділення (філія) Комітету з фізичного виховання та спорту Міністерства освіти і науки України.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x