Майже тридцять порушників комендантської години виявили черкаські правоохоронці

Майже тридцять порушників комендантської години виявили черкаські правоохоронці

Щоб захистити населення від ворожих зазіхань, правоохоронці у посиленому режимі забезпечують охорону громадського порядку та виявляють правопорушників. Уночі працівники Черкаського районного управління поліції, поліцейські батальйону поліції особливого призначення, патрульні роти Тактико-оперативного реагування Управління патрульної поліції, кінологи, представники військової служби правопорядку та військовослужбовці Черкаського об’єднаного центру комплектування Міністерства оборони України  комплексно відпрацьовували місто. Вони виявляли підозрілих осіб, документували адміністративні та кримінальні правопорушення. Про це повідомляють у пресслужбі поліції Черкаської області.

 

Дільничні офіцери поліції перевірили 25 осіб, які перебувають під формальним, адміністративним наглядом та домашнім арештом. За період відпрацювання до Черкаського районного управління поліції з метою фільтрації було доставлено 14 порушників комендантської години, яким військові вручили повістки.

За кілька годин нічного заходу працівники поліції склали понад 34 адміністративних матеріалів та провели профілактичні бесіди. Такі рейди й надалі будуть проводитися на території міста та області.

Нагадуємо, що комендантська година діє на Черкащині з 23.00 до 5.00. У цей час заборонено бути на вулиці та в інших громадських місцях. За винятком сигналу повітряної тривоги.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x