На Чигиринщині під час застілля чоловік ударив ножем товариша

На Чигиринщині під час застілля чоловік ударив ножем товариша

Під час застілля чоловік наніс товаришу ножове поранення. Пораненого доставили до лікарні. Зловмисника затримали у процесуальному порядку. Слідчі відкрили кримінальне провадження. Про це повідомляють у пресслужбі поліції Черкаської області.

 

26 червня близько 09.00 до Чигиринського відділу поліцейської діяльності надійшло повідомлення про те, що у селі Головківка Черкаського району ножем поранили 56-річного чоловіка. Правоохоронці оперативно прибули за вказаною адресою. Під час огляду місця події слідчі з’ясували, що в ході розпиття спиртних напоїв між двома односельцями виникла сварка. Не стримавши емоцій 48-річний чоловік схопив ножа та двічі вдарив ним свого товариша. Пораненого доставили до лікарні.

 

Зловмисника затримали в процесуальному порядку, відповідно статті 208 Кримінального процесуального кодексу України.

Наразі затриманому за процесуального керівництва місцевої прокуратури повідомлено про підозру у вчиненні злочину за частиною 2 статті 15 (Замах на злочин) та частиною 1 статті 115  (Умисне вбивство)  Кримінального кодексу України. Вирішується питання про обрання чоловіку запобіжного заходу. Санкція статті передбачає позбавлення волі до п’ятнадцяти років. Слідство триває.

 

Читайте нас у телеграмі – Черкаські новини#Нова Доба

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x