До Дня Конституції нагородили черкаських військових

До Дня Конституції нагородили черкаських військових

До Дня Конституції України, який відзначають 28 червня, в обласному художньому музеї провели урочисте зібрання. На ньому вручили нагороди черкащанам, котрі в тилу й на фронті докладають надможливих зусиль для того, аби наблизити українську перемогу: військовим, медикам, підприємцям, вартовим порядку, рятувальникам та освітянам.

 

Під час заходу міський голова Анатолій Бондаренко вручив нагрудні знаки «За мужність і героїзм» військовим із об’єднаного міського територіального центру комплектування та соціальної підтримки – Дмитру Котомчаніну й Олександру Качуровському. Про це повідомляють у пресслужбі Черкаської міської ради.

 

– Вони – наша гордість, наша міць та надійна опора нашої державності. Це люди, які демонструють незламність духу та щиру любов до рідної країни, – прокоментував Анатолій Бондаренко. – Люди, які сьогодні зі зброєю захищають закріплені Конституцією цілісність та незалежність нашої найкращої України, непорушність її кордонів. Ці люди, які є прикладом для нас і своїх побратимів, які заради нашої єдності, заради щасливого майбутнього відважились піти на війну.

 

Читайте нас у телеграмі – Черкаські новини#Нова Доба

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x