Поліція затримала двох черкащан, які незаконно виловлювали рибу

Поліція затримала двох черкащан, які незаконно виловлювали рибу

Поліцейські задокументували факт незаконного рибного промислу. Незаконно добуті водні біоресурси та знаряддя лову вилучили. Зараз поліція розслідує кримінальне провадження. Про це повідомляють у пресслужбі поліції Черкаської області.

 

27 червня, близько 23:19 поблизу мікрорайону Дахнівка патрульні роти з обслуговування водних об’єктів УПП та Держекоінспекції виявили факт незаконного вилову водних біоресурсів. Правопорушники ловили рибу сітками. На місце події прибула слідчо-оперативна група Черкаського районного управління поліції для встановлення обставин вчинення правопорушення.

 

 

У правопорушників правоохоронці виявили незаконно виловлену рибу різних видів, дві месинові сітки та гумовий човен. Зловмисниками виявилися 43-річний та 31-річний черкащани. Поліцейські задокументували факт незаконного вилову риби та вилучили речові докази.

 

 

За вказаним фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 249 (Незаконне зайняття рибним, звіриним або іншим водним добувним промислом) Кримінального кодексу України. Покарання передбачено у вигляді обмеження волі на строк до трьох років. Слідство триває.

 

Читайте нас у телеграмі – Черкаські новини#Нова Доба

 

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x