У Золотоноші затримали чоловіка, який розмістив по місту до пів сотні закладок

У Золотоноші затримали чоловіка, який розмістив по місту до пів сотні закладок

У ході патрулювання міста Золотоноша працівники сектору реагування патрульної поліції Золотоніського районного відділу поліції помітили підозрілого чоловіка на велосипеді, що намагався уникути зустрічі з правоохоронцями. Коли останній почав свідомо тікати, його затримали. Інформують про це в пресслужбі поліції Черкаської області.

 

Під час здійснення поверхневої перевірки у 29-річного жителя села Вільхи Золотоніського району поліцейські виявили 18 згортків із наркотичними речовинами. Правоохоронцям чоловік зізнався, що ці «закладки» він мав розмістити по всьому місту. Його затримали у процесуальному порядку та помістили під варту. Також затриманий показав поліціянтам місця, де він встиг розмістити ще до пів сотні «закладок» ймовірно наркотичної речовини амфетамін та канабісу. Усі речові докази знайшли та вилучили.

 

 

Слідчі відкрили три кримінальні провадження за ч. 2 ст. 307 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів), ч. 2 ст. 15 ч. 2 ст. 307 (Замах на незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) та ч. 3 ст. 15 ч. 2 ст. 307 (Замах на незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів)  Кримінального кодексу України.

 

 

Наразі фігуранту вже оголосили повідомлення про підозру та обрали запобіжний захід у вигляді тримання під вартою з правом внесення застави. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від шести до десяти років з конфіскацією майна. Досудове розслідування триває.

 

 

Читайте нас у телеграмі – Черкаські новини#Нова Доба

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x