Залишив авто на ремонт: уманчанин продав машину товариша, а гроші привласнив

Залишив авто на ремонт: уманчанин продав машину товариша, а гроші привласнив

Чоловік залишив своє авто товаришу, аби він зремонтував його. Та останній продав машину, а гроші залишив собі. Викрадений автомобіль поліція виявила та вилучила в інших власників. Слідчі відкрили кримінальне провадження. Інформують про це в пресслужбі поліції Черкаської області.

 

27-річний уманчанин звернувся до Уманського районного управління поліції 14 червня. Він розповів, що коли виїздив із міста залишив товаришу на зберігання свій транспортний засіб. Друг мав відремонтувати автомобіль до приїзду, на що власник систематично відправляв кошти. Коли чоловік повернувся й хотів забрати машину, товариш почав розповідати, що авто не готове та ще потребує грошових вкладень для закупівлі деталей.

 

Пізніше з’ясувалося, що 28-річний уманчанин продав «Славуту». Пояснив це тим, що йому бракувало коштів на прожиття. Автомобіль поліцейські знайшли в інших власників та вилучили на арештмайданчик, як речовий доказ.

 

За фактом незаконного заволодіння транспортного засобу слідчі відкрили кримінальне провадження за ч. 1 ст. 289 Кримінального кодексу України. За процесуального керівництва Уманської окружної прокуратури фігуранту вже повідомили про підозру у вчиненому правопорушенні. Санкція статті передбачає покарання у вигляді обмеження волі на строк від трьох до п’яти років або позбавлення волі на той самий строк. Досудове розслідування триває.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x