Ігор Єфімов представить фотовиставку, присвячену Черкасам

Ігор Єфімов представить фотовиставку, присвячену Черкасам

Фотовиставку «Ігор Єфімов: Черкаси» представлять завтра, 17 травня, у Галереї народного мистецтва (Хрещатик, 251) о 18.00. Про це «Нова Доба» дізналася від організаторів події на «Фейсбук».

«У той час, як основна увага людства прикута до мегаполісів, багато хто забуває про периферію. Великі міста часто підминають під себе індивідуальність людини. А в провінційних містечках, на зразок Черкас і ще сотень подібних, життя тече в іншому темпі і навіть, можливо, в іншому сенсі. Тут яскравіше проявляється істинний менталітет і те, що називають національним колоритом. Тут сильніше відчуваєш драйв, іноді навіть небезпеку, знімаючи на вулиці, адже тут це все ще не поширено. Люди тут інші. У них інші цілі, інтереси, настрої, можливо, в цілому менш піднесені, але від цього лише більш щирі.
Ігор Єфімов представить фотовиставку, присвячену Черкасам
Знімаючи вулицю, я вірю, що вношу свій, нехай і невеликий, але вагомий внесок в історію нашого життя. Думаю, мої фотографії здатні доповнити загальну картину сьогодення. Тож запрошую відвідати виставку фотографій, присвячених Черкасам» – зазначає Ігор Єфімов.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x