Черкащанин на присадибній ділянці вирощував нарковмісні рослини

Черкащанин на присадибній ділянці вирощував нарковмісні рослини

Чоловік на присадибній ділянці вирощував нарковмісні рослини. Під час обшуку в нього вилучили речові докази та направили на експертне дослідження. Слідчі відкрили кримінальне провадження. Про це повідомляють у пресслужбі поліції Черкаської області.

 

 

Поліцейські управління боротьби з наркозлочинністю в Черкаській області отримали оперативну інформацію про те, що 32-річний житель села Степанки за місцем проживання займається незаконним культивуванням та вирощуванням рослин коноплі. Інформація знайшла своє підтвердження. Під час санкціонованого обшуку в домоволодінні фігуранта правоохоронці виявили та вилучили 18 рослин коноплі, вирощених на присадибній ділянці, 9 мішків з сухими рослинами коноплі загальною вагою близько 3 кілограми 700 грамів та 2 кілограми сухої подрібненої речовини рослинного походження. Речові докази вилучено та направлено на експертне дослідження.

 

 

За вказаним фактом відкрили кримінальне провадження за частиною 1 статті 310 (Посів або вирощування снотворного маку чи конопель) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді обмеження волі на строк до трьох років. Слідство триває.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x