Десять пожеж сухої рослинності та сміття сталися в області на вихідних

Десять пожеж сухої рослинності та сміття сталися в області на вихідних

Упродовж вихідних рятувальники Черкащини 10 разів виїжджали на ліквідацію пожеж сухої рослинності та сміття. Основною причиною таких пожеж залишається необережне поводження з вогнем. Під час пожеж знищено гектари сухої рослинності, в окремих випадках вогонь перекинувся на надвірні споруди та посіви пшениці. Про це повідомляють у пресслужбі ГУ ДСНС України в Черкаській області.

 

 

Так, у місті Черкаси на узвозі Стрілецькому виникла пожежа сухої рослинності, що знищила надвірну споруду. Пожежу ліквідували рятувальники 2-ї державної пожежно-рятувальної частини.

А от у селі Яснозір’я Черкаського району через пожежу сміття вогонь знищив посіви пшениці на площі 500 квадратних метрів. Пожежу вчасно ліквідували рятувальники місцевої пожежної команди, не давши вогню поширитися на більш значну площу.

 

 

Значна пожежа ліквідована у місті Кам’янка, де на відкритій території горіла суха рослинність на площі 3 гектари.

Також у селі Червона Слобода рятувальники 1-ї державної пожежно-рятувальної частини та місцевої пожежної команди ліквідували пожежу на сміттєзвалищі. Водночас горіло на Уманщині, Звенигородщині та Золотоніщині.

 

 

Читайте нас у телеграмі – Черкаські новини#Нова Доба

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x