Черкащани, які брали участь в «Іграх Нескорених», отримають грошову допомогу

Черкащани, які брали участь в «Іграх Нескорених», отримають грошову допомогу

Одноразову допомогу за заслуги перед містом виплатять двом черкащанам, які брали участь у змаганнях «Invictus Games The Hague 2020». Сергій Прядка та Артем Лукашук отримають по 500 та 300 тисяч гривень відповідно. Про це повідомила заступниця міського голови Анастасія Чубіна. Відповідне рішення ухвалили під час засідання виконавчого комітету.

 

Ще в квітні двоє черкасців Сергій Прядка та Артем Лукашук у складі збірної України взяли участь у змаганнях «Invictus Games The Hague 2020», які проходили в Гаазі. Вони боролись і показали результати на межі своїх можливостей, виборовши «золото» та «срібло» відповідно.

 

 

«Наші ветерани в черговий раз на міжнародній арені гучно заявили, що ми найсильніша нація, що їх воля, жага до перемоги могутніша за все.

Тож, сьогодні на засіданні виконавчого комітету, за ініціативи міського голови Анатолій Бондаренко, ми вирішили про надання одноразової допомоги за заслуги перед містом переможцю Ігор нескорених 2022 року Сергій Прядка у розмірі 500 тисяч гривень та призеру (ІІ місце) Артем Лукашук у розмірі 300 тисяч гривень», − зазначила Анастасія Чубіна.

 

 

Читайте нас у телеграмі – Черкаські новини#Нова Доба

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x