Вирішили «розібратися»: двоє уманчан побили чоловіка

Вирішили «розібратися»: двоє уманчан побили чоловіка

Двоє уманчан побили чоловіка 4 липня. Співробітники Уманського районного управління відкрили кримінальне провадження. Про це повідомили в пресслужбі поліції Черкащини.

Так, до правоохоронців звернулася дружина чоловіка, якому завдали тілесні ушкодження. Вона розповіла, що ввечері до їхньої оселі прийшли двоє місцевих жителів, які хотіли поговорити з ним через інцидент, що трапився напередодні.

Тоді, за словами жінки, її чоловік врятував дитину від нападу собаки, яка гуляла без повідця та намордника. Він зробив зауваження власникам тварини, які після цього вирішили «розібратися» з уманчанином. Конфлікт закінчився бійкою. У результаті 56-річного постраждалого, який отримав тілесні ушкодження середньої тяжкості, госпіталізували до Уманської центральної лікарні.

Чоловіків, які вчинили правопорушення, знайшли. Нині слідчі призначили низку експертиз та проводять необхідні процесуальні дії. За фактом відкрили кримінальне провадження за ч. 1 ст. 122 (Умисне середньої тяжкості тілесне ушкодження) ККУ. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі від п’яти до восьми років.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x