У смілянина вилучили арсенал зброї

У смілянина вилучили арсенал зброї

Зброю та боєприпаси чоловік зберігав за місцем проживання. Вилучені під час санкціонованого обшуку у правопорушника речові докази направлено на проведення відповідних експертиз. Поліція розслідує кримінальне провадження. Повідомляють про це в пресслужбі поліції Черкаської області.

 

У межах відкритого кримінального провадження, оперативники Головного управління Національної поліції в Черкаській області спільно з поліцейськими Черкаського районного управління поліції провели санкціонований обшук у домоволодінні 50-річного смілянина.

 

Під час обшуку працівники поліції виявили та вилучили предмет схожий на пістолет, малокаліберну рушницю, чотири гранати РГД 3 та гранату Ф-1, чотири запали до гранати, шість магазинів з патронами 9 міліметрів до пістолета, чотири патрони 9 міліметрів, сто сімдесят два патрони 9 міліметрів, 4 патрони від СВД, п’ятдесят п’ять патронів від малокаліберної рушниці, тринадцять патронів з гумовим осередком, три пневматичні пістолети, кастет та наркотичну речовину, ймовірно канабіс.

Речові докази вилучили та направили на експертизу. Чоловіка затримали відповідно до статті 208 Кримінального процесуального кодексу України.

За процесуального керівництва місцевої прокуратури правопорушнику оголошено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення за частиною 1 статті 263 (Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) Кримінального кодексу України.

Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до семи років.

Вирішується питання про обрання зловмиснику запобіжного заходу. Слідство триває.

 

 

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x