Черкаська прокуратура підозрює підприємця у хабарництві

Черкаська прокуратура підозрює підприємця у хабарництві

Прокуратура Черкаської області одному із приватних підприємців, зареєстрованих у Черкаській області, повідомила про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 369 (пропозиція, обіцянка або надання неправомірної вигоди службовій особі) Кримінального кодексу України. Про це «Нова Доба» дізналася від Черкаської обласної прокуратури.

Досудовим розслідуванням встановлено, що підприємець, маючи статус підозрюваного в кримінальному провадженні, досудове розслідування в якому здійснюється слідчим управлінням Головного управління Національної поліції в Черкаській області, діючи умисно та з метою зміни ходу розслідування у вказаному кримінальному провадженні, наслідком якого мало б стати його закриття, запропонував і в подальшому надав одному із слідчих слідчого управління неправомірну вигоду у розмірі 1000 (одна тисяча) доларів США.

Ухвалою слідчого судді Придніпровського районного суду м. Черкаси підозрюваному обрано запобіжний захід у вигляді цілодобового домашнього арешту.

На цей час досудове розслідування в кримінальному провадженні триває, вживаються заходи щодо завершення досудового розслідування та прийняття кінцевого процесуального рішення в розумні строки.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x