Любитель оковитої обікрав пенсіонера

Любитель оковитої обікрав пенсіонера

Щоб отримати кошти на оковиту, чоловік зважився на крадіжку. Протягом доби його затримали працівники міліції. За скоєне йому загрожує до шести років ув’язнення.

Про це «Новій Добі» повідомили в прес-службі СЗГ УМВС України в Черкаській області.

До чергової частини Уманського районного відділу міліції звернувся 71-річний житель одного із сіл району та повідомив, що в його домівці пошкоджені вхідні двері, викрадено радіоприймач та електрообігрівач.

На місце події виїхала слідчо-оперативна група райвідділу, яка опитала господаря та свідків події. Власник домоволодіння розповів, що того вечора його вдома не було. Коли вранці повернувся, побачив, що двері до будинку відчиненні, а замок зламаний. З будинку зникли радіоприймач та електрообігрівач. Хто міг скоїти крадіжку, чоловік не знав, проте чув, що люди бачили, як місцевий житель ходив селом та пропонував обміняти радіоприймач на оковиту. Працівники міліції вирушили до підозрюваного додому. В розмові зі слідчим чоловік розповів, що останнім часом ніде не працює та зловживає алкоголем. Проходячи увечері повз будинок постраждалого побачив, що там нікого немає тож вирішив проникнути всередину та викрасти цінні речі. Викрадене обладнання відразу ж обміняв на оковиту.

Наразі за цим фактом слідчим відділом Уманського районного відділу міліції відкрито кримінальне провадження за ч.3 ст. 185 Кримінального кодексу України (крадіжка). За вчинене кримінальне правопорушення чоловікові загрожує покарання у вигляді позбавлення волі від трьох до шести років.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x