У Черкасах чоловік влучив із рушниці у малу дитину

У Черкасах чоловік влучив із рушниці у малу дитину

Намагаючись поцілити в лисицю, чоловік влучив у трирічну дитину. Хлопчика доставлено до лікарні, де його прооперують. Відкрито кримінальне провадження. Про це «Нова Доба» дізналася від ГУ НП у Черкаській області.

Інформацію про те, що до черкаської лікарні доставлено трирічну дитину з вогнепальним пораненням, отримали працівники Черкаського відділення поліції. Спілкуючись з рідними хлопчика, правоохоронці з’ясували, що дитина гралася на вулиці біля двору. Вони почули постріл, після якого хлопчик зайшов на подвір’я та сказав, що його поранено.

Поліцейські з’ясували, що стріляв сусід потерпілих. Як встановлено, чоловік є власником мисливської вогнепальної зброї. Сьогодні на територію його домоволодіння забігла лисиця – він дістав мисливську рушницю та здійснив постріл, намагаючись влучити у звіра, проте поцілив у дитину.

На даний час зброя вилучена, відкрито кримінальне провадження за частиною 4 статті 296(Хуліганство) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі строком до семи років.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x