Вокальна студія Черкаського національного – володар гран-прі благодійного конкурсу талантів

Вокальна студія Черкаського національного – володар гран-прі благодійного конкурсу талантів

Учасники вокальної студії «Voices» Черкаського національного університету імені Богдана Хмельницького стали володарями гран-прі у благодійному онлайн марафоні-конкурсі талантів «Херсон − це Україна». Команда організаторів «Luck Project» мали на меті зібрати кошти для допомоги 208-ій зенітній ракетній бригаді Повітряних сил України, що захищають нас у напрямку Миколаїв − Херсон. Про це повідомляють у пресслужбі ЧНУ ім. Б. Хмельницького.

Представники «Luck Project» із допомогою творчих і небайдужих українців організувала свій мистецький марафон-конкурс талантів для підтримки наших захисників. Кошти збирали шляхом донатів під час онлайн-трансляції на платформі YouTube. До марафону долучилося чимало учасників з усієї України: вокалісти, декламатори, вокальні та хореографічні колективи різних вікових категорій.

Для участі вокальної студії «Voices» організатори марафону звернулися безпосередньо до керівників студії Яни Боровик та Анни Прокопчук. Для трансляції обрали кілька відеоробіт студії: «Країна дітей» та «Вдягни вишиванку і будь, як ми!». За результатами  проєкту вокальна студія «Voices» була нагороджена дипломом з титулом «Гран-прі» і подякою від організаторів марафону та команди «Luck Project».

 

Читайте нас у телеграмі – Черкаські новини#Нова Доба

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x