Шполянина, який продавав психотропні речовини та канабіс, триматимуть під вартою

Шполянина, який продавав психотропні речовини та канабіс, триматимуть під вартою

Правопорушнику обрали запобіжний захід. Досудове розслідування триває. Про це повідомляють у пресслужбі поліції Черкаської області.

Оперативники Звенигородського районного відділу поліції затримали 30-річного жителя Шполи під час продажу амфетаміну. Крім того, у його помешканні провели санкціонований обшук та виявили наркотичні речовини й рослини.

Правопорушника затримали у процесуальному порядку відповідно статті 208 Кримінально процесуального кодексу України. Слідчі Звенигородського районного відділу поліції відкрили кримінальне провадження за ч. 2 ст. 307 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України.

За процесуального керівництва Звенигородської окружної прокуратури затриманому повідомили про підозру у вчиненні злочину. Сьогодні суд обрав підозрюваному запобіжний захід у вигляді тримання під вартою 60 діб. Досудове розслідування триває. Шполянину загрожує від 6 до 10 років позбавлення волі.

Читайте нас у телеграмі – Черкаські новини#Нова Доба

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x