У Суботові чоловік убив колишнього дружини

У Суботові чоловік убив колишнього дружини

Чоловіку не сподобалось, що жінка багато уваги приділяла колишньому чоловіку. Він наніс «конкуренту» кілька ударів по голові, від чого він помер. Слідчі відкрили кримінальне провадження. Про це повідомляють у пресслужбі поліції Черкаської області.

У Суботові жінка запросила до себе жити колишнього чоловіка, з яким після розірвання шлюбу підтримувала дружні стосунки.  Чоловік мав захворювання, а доглядати його було нікому.

Не заперечував «третьому» у сім’ї й нинішній співмешканець, хоча й ревнував кохану. Учора під час розпиття спиртних напоїв між чоловіками виник конфлікт і ревнивий співмешканець кілька разів ударив «конкурента» по голові. Від отриманих травм 62-річний потерпілий помер на місці.

Поліцейські затримали зловмисника у процесуальному порядку відповідно до ст. 208 КПК України. За процесуального керівництва місцевої прокуратури фігуранту повідомлено про підозру у вчиненні злочину передбаченого ч. 2 ст. 121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України.  Наразі вирішується питання про обрання запобіжного заходу. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі до 10 років.

Читайте нас у телеграмі – Черкаські новини#Нова Доба

 

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x