Штовхнув та відібрав телефон: у Черкасах зловмисник обікрав пенсіонера

Штовхнув та відібрав телефон: у Черкасах зловмисник обікрав пенсіонера

Зловмисник штовхнув пенсіонера та відібрав у нього мобільний телефон. Завдяки оперативно-розшуковим заходам поліцейські встановили правопорушника. За фактом грабежу слідчі відкрили кримінальне провадження, повідомляють у пресслужбі поліції Черкаської області.

 

Подія сталася 23 липня на вулиці Гоголя у Черкасах. Потерпілий розповів, що невідомий чоловік штовхнув його та відібрав мобільний телефон. Нападник втік, а 83-річний черкащанин одразу викликав поліцію. Після повідомлення на спеціальну лінію 102, п’ятнадцять хвилин знадобилося правоохоронцям, щоб виявити та затримати правопорушника. Ним виявився 45-річний раніше судимий місцевий житель.

Чоловіка затримали в процесуальному порядку відповідно до статті 208 КПК України. Його впізнав потерпілий. Слідчі відкрили кримінальне провадження за частиною  4 статті 186 (Грабіж) Кримінального кодексу України.

Наразі вирішується питання щодо оголошення фігуранту про підозру та обрання йому запобіжного заходу. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від семи до десяти років. Досудове розслідування триває.

Читайте нас у телеграмі – Черкаські новини#Нова Доба

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x