Гороскоп від “Нової Доби”

Гороскоп від “Нової Доби”

Овен

Зірки шепчуть та підштовхують перевершити себе. Для цього вони підсилять творчу жилку, гнучкість і лібідо Овнів. Суміш ще та, згодні. Але вона забезпечить представників знаку успіхом у всіх справах, за які вони братимуться. Головний акцент вівторка – заплющувати очі на дрібні побутові конфлікти. У кожного є своє бачення ситуації, цього не змінити.

 

 

Телець

Зірки обіцяють Тельцям день, що буде сповнений оптимізму й успіху. Емоції вируватимуть, але лише позитивні! 26 липня пророкує класні моменти, аби заробити трохи грошей і познайомитися з приємними людьми. А те, як легко ви поєднуватиме особисте життя і роботу, просто приголомшує.

 

 

Близнюки

Астрологи нагадують, аби ви, крихітки, займалися спортом і гуляли, піклувалися про себе, були зосередженими на справах. Рутина не поглине, а навпаки – надихатиме. Словом, ідеально. До того ж Марс і Венера підсилюють всі ваші позитивні риси. Навіть з надлишком. Тож слідкуйте, аби не засліпити інших своєю зірковістю.

 

 

Рак

Ран Форест, ран – це точно про вас, милі Раки. Сьогодні вас чекають любов, творчість і праця, а в перспективі – приємні почуття, радість, задоволення і прекрасні моменти! Жодних суперзавдань, просто дотримуйтеся свого розпорядку, виконуйте заплановану роботу і готуйтеся збирати плоди протягом наступних тижнів.

 

 

Лев

У цей період Левів накриє бажання тотально оновитися. І воно вартує того, аби поставити всі інші завдання на стоп. Тільки не женіться за чужими ідеалами. Виконайте самоаналіз та зрозумійте, чого хочете від життя насправді. Лише щирі мрії дають ресурс та мають властивість збуватися. Із оновлених думок починається нова, щаслива реальність!

 

 

Діва

Працелюбчики Діви, ви зловите хвилю і знову поринете в роботу. Уся увага буде сконцентрована на фахових питаннях. Але перш ніж діяти, добре продумайте всі деталі. Важливо, аби бажання збігалися з можливостями. Зірки підтримають представників знаку і обіцяють багато соціальних контактів. А ще, підсилять вашу природну чуттєвість, аби в партнерів не було шансу на відмову.

 

 

Терези

Ух, а хтось на коні цього дня! Усі зірки стараються для вас: Юпітер дає удачу в справах, Плутон покращує дружні стосунки, Сонце наповнює життя позитивними емоціями. Та й весь Всесвіт дбає, аби нарешті знайшлося ваше кохання. Тож ловіть шанс і налаштовуйтеся на романтичну хвилю.

 

 

Скорпіон

Друзі, зіркам незручно натякати, але пора б взяти на себе відповідальність за свою кар’єру або події, що важливі для майбутнього. Бажано це зробити вже цього вівторка. Спочатку Меркурій відкриє ваш розум ідеалу, якого хочеться досягти. А згодом представники знаку отримають ресурс для виконання проєктів, дружнього спілкування і творчості. Гріх не скористатися!

 

 

Стрілець

Зірки кажуть, що сьогодні Стрільці будуть наповнені внутрішньою силою. Тому життя заграє новими фарбами і розширить варіанти можливостей. Особливо пізнання світу, подорожей і особистої трансформації. Але між коханням і роботою доведеться робити вибір, інакше нічого не досягнете. Не перейматеся, інтуїція підкаже, як правильно вчинити.

 

 

Козеріг

Козероги, та ви просто вогонь. Не відчували такого ресурсу і наповненості давно, правда ж?! Доба наповнить вашу душу гармонією. Така дрібниця, а вплине на всі сфери. На роботі ви будете мегапродуктивні, ефективні і серйозні. Із друзями – товариськими душками, а з коханими – пристрасними та ніжними. Вогник у ваших очах ще довго створюватиме класний імідж.

 

 

Водолій

Ви довго будували в голові плани космічної величини. Тепер настав ідеальний час втілювати їх у життя. Так-так, прямо цього вівторока. Умикайте режим «рибки», аби гнучко адаптуватися до змін на роботі та в інших сферах. За останній місяць ваш статус дуже зміцнився, тож сміливо використовуйте нові горизонти можливостей.

 

 

Риби

Рибам випаде чудова нагода вибратися з друзями на відпочинок. Тож зорі категорично забороняють вам думати про роботу в другій половині доби. Спробуйте вирішити нагальні питання зранку, аби потім повністю розслабитися, змінити атмосферу, а також зарядитись позитивними емоціями для нових звершень. Гарантуємо, що попереду їх ще дуже багато!

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x