В Умані з вікна випала дворічна дитина

В Умані з вікна випала дворічна дитина

Нещасний випадок стався 24 липня в Умані. Із вікна шостого поверху випала дворічна дитина. Допоки батьки поралися хатніми справами, дівчинка полізла до відчиненого вікна, оперлася на москітну сітку, яка не витримала вагу дитини. Малечу з травмами госпіталізували до реанімаційного відділення Уманської центральної лікарні. Зараз за її життя борються медики. Про це повідомляють у пресслужбі поліції Черкаської області.

 

Наразі триває з’ясування всіх обставин, поліцейські працюють із родиною щодо дотримання правил безпеки. Раніше в поле зору правоохоронців сім’я не потрапляла, і на обліках не перебувала. За фактом події слідчі Уманського районного управління поліції розпочали кримінальне провадження за ст. 166 (Злісне невиконання обов’язків по догляду за дитиною або за особою, щодо якої встановлена опіка чи піклування) Кримінального кодексу України.

 

Поліцейські попереджають про небезпеку та нагадують дорослим про елементарні правила, дотримання яких дозволить врятувати життя і здоров’я дітей. Закривайте вікна, користуйтеся лише положенням провітрювання або дитячими замками.

 

 Більше новин у нашому телеграмі – Черкаські новини#Нова Доба

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x