8 команд підрозділів ДСНС змагалися за кубок Олексія Жирного

8 команд підрозділів ДСНС змагалися за кубок Олексія Жирного

Днями в 16-й Державній пожежно-рятувальній частині пройшли змагання другої зони зональних обласних змагань серед пожежно-рятувальних підрозділів на кубок Олексія Жирного. Змагання розпочалися урочистостями на фасаді підрозділу. Перед учасниками зональних змагань на першість Черкаської області серед підрозділів ДСНС області та юнаків з пожежно – рятувального спорту, в присутності в.о. заступника голови районної державної адміністрації Миколи Турика, заступника голови районної ради Валерія Невгоденка, міського голови Степана Буханця виступив головний суддя змагань полковник служби цивільного захисту Ігор Дядюра та побажав усім присутнім вдалих стартів та зазначив, що пожежно-прикладний спорт є запорукою успішного виконання щоденних завдань під час ліквідації надзвичайних ситуацій. «Нова Доба» про це дізналася в Чигиринській РДА.

Позмагатися за перехідний кубок з’їхалися 8 команд підрозділів ДСНС області, серед яких дві команди з міста Черкас. Змагання розпочалися з вправи по підняттю штурмової драбини у вікно четвертого поверху. Найкращий результат у цій вправі показала команда ДПРЧ-18 по охороні ПАТ «АЗОТ», яка змогла за 75.3 секунди завершити її
виконання та не отримати штрафні бали. Ця ж команда перед початком змагань ставила собі завдання показати найкращий результат у вправі з встановлення висувної драбини у вікно третього поверху. Саме результат 17.9 секунд дав змогу учасникам піднятися на 1 місце та вибороти перемогу.

У запеклій боротьбі пройшли змагання і серед команд учасниць під час проведення бойового розгортання. Випередивши найближчу команду із Смілянського району на 7.44 секунди, переможцем у цьому виді стала таж сама команда з ДПРЧ-18.

Щодо участі юнацьких команд то переможцем цьогорічних змагань у вправі з бойового розгортання та одяганні бойового одягу стала команда Шполянського району. А юнача команда з Кам\’янського району змогла вибороти перше місце з підняття штурмовою драбиною у вікно другого поверху.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x