У канівчанина виявили канабіс та посіви конопель

У канівчанина виявили канабіс та посіви конопель

Одразу два обшуки провели поліцейські у чоловіка, який на присадибній ділянці вирощував насадження коноплі, а вдома зберігав уже готовий до вживання наркотик. За цим фактом слідчі відкрили кримінальне провадження. Повідомляють про це в пресслужбі поліції Черкаської області.

Під час опрацювання оперативної інформації канівські правоохоронці з’ясували, що 50-річний місцевий житель за місцем свого проживання може зберігати наркотичний засіб «канабіс». Отримавши від чоловіка згоду на обшук будинку, правоохоронці знайшли та вилучили подрібнену речовину рослинного походження схожу на «канабіс».

Разом із тим, був проведений ще один санкціонований обшук на дачній присадибній ділянці, де поліцейські виявили незаконний посів конопель. Усе вилучене за результатами двох обшуків правоохоронці направили на експертизи до Черкаського науково-дослідного експертно-криміналістичного центру МВС.

Дії зловмисника кваліфіковані слідчими за ч. 1 ст. 309 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає обмеження волі  на строк до п’яти років. Слідство триває.

 

Більше новин у нашому телеграмі – Черкаські новини#Нова Доба

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x